Pravila privatnosti

SAŽETE INFORMACIJE

 • Euroglossa d.o.o. prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke.
 • Mi (Euroglossa d.o.o.) putem naših mrežnih stranica kojima se koristite prikupljamo o vama samo podatke koje nam dobrovoljno ostavljate putem obrasca za kontakt i obrazaca za prijavu za korištenje naših usluga, a to su: ime, prezime, e- adresa, telefonski broj.
 • Sve vaše osobne podatke čuvamo u skladu s pravilima struke.
 • Vaše podatke obrađujemo u skladu s legitimnim interesom ili privolama koje ste nam dali za obradu podataka.
 • Vaše podatke ne dijelimo s trećim stranama.
 • Vaše je pravo upravljati podatcima i privolama koje ste nam dali na raspolaganje.

Izjava o privatnosti

Euroglossa d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja mrežnih stranica.

Ovom izjavom obvezujemo se da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem mrežnih stranica.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite naše mrežne stranice i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka pri posjeti našim mrežnim stranicama.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti naše mrežne stranice, a da ne otkrijete osobne podatke o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ove mrežne stranice, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhu radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podatci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našim mrežnim stranicama

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje/izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim mrežnim stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz naše mrežne stranice i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše mrežne stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

 • pravo na pristup podatcima i uvid u podatke
 • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
 • pravo na prenosivost podataka
 • pravo na povlačenje privole
 • pravo na podnošenje prigovora
 • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podatci nepotpuni ili netočni
 • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Sigurnost vaših osobnih podataka

Euroglossa d.o.o. poduzima odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše mrežne stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

U slučaju da imate bilo kakva pitanje vezano uz Pravila privatnosti ili Opće uvjete poslovanja, slobodno nam se obratite na info@euroglossa.hr.